Video: Sorry, verkeerde!

Als je dit niet bizar kan noemen, weet ik het ook niet meer. In deze video is er een overval gepleegd door een aantal overvallers met een zwarte Cayenne met een kenteken waarin de cijfers ‘177’ voorkomen. Er is bij die overval een dode en een gewonde gevallen. Het is dus zaak dat de overvallers gepakt worden. In Rusland gebeurt dat door de SWAT.

De mannen in de verkeerde Cayenne, een Cayenne TechArt Magnum worden als ze aan komen rijden uit hun auto gesleurd. De auto begint te roken van binnen, ik kan niet opmaken waarom. Misschien een rookbom? Joost mag het weten… Feit is wel dat de hele Cayenne gesloopt wordt en de mannen op de grond worden gesmeten om gefouilleerd te worden. En dat gebeurt niet zoals in Nederland. Nee, in Rusland worden je benen uit elkaar geschopt en gaan er iemand op je achillespezen staan. Mensenrechten anyone? De TechArt wordt, zonder ramen en van binnen helemaal geruïneerd, weggereden als ze ineens een andere zwarte Cayenne zien die ook aan het signalement voldoet. Dus die pakken ze ook, en dat is de goede…

De echte overvallers zijn dan wel gepakt, maar het zal je maar overkomen. Sta je in de file om in de stad een broodje te gaan eten, word je ineens gepakt door de SWAT. Omdat je de verkeerde cijfers in je kenteken hebt… onbegrijpelijk.

bron: gtspirit


  1. 2 reacties op “Video: Sorry, verkeerde!”

  2. Door Youri op apr 24, 2009 | Reply

    Niet normaal de russen 😕

  3. Door lars op apr 26, 2009 | Reply

    haha mooi filmpje

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.