LUMMA CLR 700 GT Porsche Panamera

lumma

Op de Autosalon van Genève op 2 maart laat tuner Lumma hun interpretatie van de Panamera zien; de CLR 700 GT.

De GT uit Zuffenhausen is uitgerust met een extreme widebody aero-kit, die volledig gemaakt is van koolstofvezel en kevlar, bestaande uit een andere voorbumper met geïntegreerde LED-verlichting, tweekleurige side skirts, gewijzigde achterbumper met diffuser en een andere spoiler.

lumma

De gesmede Racing Edition velgen meten maar liefst 10.5×21 inch met 265/30 banden aan de voorzijde en 12×21 inch met 305/30-21 banden aan de achterzijde. Om de wielkasten mooi te vullen is er een verlaging-module ingebouwd die de rijhoogte vermindert met 35mm. Achter de velgen schuilen ook aangepaste en betere remmen.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de CLR 700 GT 700 pk, helaas zijn meerdere details nog niet vrijgegeven.

lumma

Lumma heeft het interieur volledig uitgevoerd in rood leder en suède met zilvere stiksels. Ook zijn er aluminium pedalen gemonteerd en de dorpels zijn verlicht met “CLR 700 GT” belettering. Elk voertuig wordt gebrandmerkt met een identificatieplaatje met een opeenvolgend serienummer.

lumma

lumma

lumma

bron: wcf


 1. 3 reacties op “LUMMA CLR 700 GT Porsche Panamera”

 2. Door Barbara op feb 27, 2010 | Reply

  Dat is pas een geweldige Panamera 😀

 3. Door AST op feb 27, 2010 | Reply

  Opzich wel mooi, alleen die velgen passen echt niet!

 4. Door john op jun 3, 2010 | Reply

  er is iets stom aan het intereur het moet niet alleen on het rood zijn maar ook in het groen, geel, wit, zwart leder en ok met notenwortelhout.

  mvg, john 😕 ❓

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.