Zaterdag 1 mei: Gumball 3000 in Nederland

gumball3000

Op zaterdag 1 mei 2010 strijkt de legendarische Gumball 3000 karavaan – de autorally voor the rich and famous – neer in Amsterdam! De Gumball is een jaarlijkse terugkerend fenomeen, waarbij in 6 dagen ongeveer 3000 mijl (5000 km) wordt afgelegd. De rally gaat van start in Londen om vervolgens via Amsterdam, Kopenhagen, Stockholm, Boston, Quebec en Toronto te eindigen in New York. Hier alvast een greep uit de bolides die mee doen aan de spraakmakende rally: Bugatti Veyrons, Ferrari’s, Lamborghini’s, Aston Martins, Rolls Royces, Bentleys, Low Riders en classic American muscle cars.

Een greep uit de bekende deelnemers: David ‘The Hoff’ Hasselhoff, Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs), Dizzee Rascal, Eve, Xzibit, Cypress Hill’s DJ Muggs, Jade Jagger and her Jezebel entourage, Skateboard god Tony Hawk and MTV’s Dirty Sanchez boys Pritchard en Joycey.

gumball3000

PROGRAMMA ZATERDAG 1 MEI 2010
19.00u: het konvooi arriveert op het Waterlooplein (terplekke worden div. activiteiten georganiseerd voor het publiek).

22.00u: deelnemers worden voor een ‘private party’ verwacht in Club NL. Voor de Club NL (Nieuwezijds Voorburgwal 169 in Amsterdam) wordt een rode loper moment gecreëerd. Hier kunt u de deelnemers 1 op 1 interviewen.

NB. Binnen in de Club wordt in overleg media toegelaten. Foto’s van de party worden de volgende dag vrijgegeven.

PROGRAMMA ZONDAG 2 MEI 2010
10.00u: het konvooi vertrekt vanaf het Waterlooplein richting Kopenhagen.

Check ook: www.gumball3000.com 1. 3 reacties op “Zaterdag 1 mei: Gumball 3000 in Nederland”

 2. Door Barbara op apr 28, 2010 | Reply

  Ik ben nooit echt een voorstander geweest van deze rally. Levens gevaarlijke idioten zijn het; laat ze lekker een paar dagen op een echt circuit rijden inplaats van mensenlevens op het spel te zetten die er niets mee te maken hebben. Ik heb geen medelijden met die sterren die dan opgepakt worden en de auto’s in beslag genomen worden. Geld zat, misschien wel te veel

 3. Door Tjoop op apr 28, 2010 | Reply

  ik ben het niet met Barbara eens 😉 juist hartstikke gaaf zo’n rally!

  in 1 ding heb je gelijk, medelijden hoeven wij inderdaad niet met ze te hebben 😉

 4. Door jeroen-m op apr 28, 2010 | Reply

  Ik ben er iig bij (y)

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.