Kerstcadeau tip: Porsche 911 GT2 stuurwiel

gt2-pc-wheelNog nét op tijd voor kerst komt fabrikant Fanatec met een Porsche 911 GT2 gaming stuurwiel. Je kunt het stuurwiel aansluiten op de Xbox 360, Playstation 3 en de PC. Dit stuur is de ultieme must have als je het onlangs onthulde spel Gran Turismo 5 speelt.

Het stuur is lekker dik en is omhuld met alcantara voor optimale grip bij hevig sturen. Er zijn ook drie elektrische feedback motortjes ingebouwd; eentje om de schokken van het stuurrek te simuleren, en twee kleintjes die vibreren als je veel gas geeft of hard remt.

De prijs begint bij $249.95 voor de standaard uitvoerig, welke komt zonder pedalen. Alleen het stuurtje dus. Maar je kunt ook gaan voor de zogeheten ‘Clubsport’ versie welke je kunt kopen voor $499.95. Daarbij krijg je wel pedalen, een pook en schakelflippers gemaakt van koolsotfvezel.

gt2-pc-wheel

video:


  1. 1 reactie op “Kerstcadeau tip: Porsche 911 GT2 stuurwiel”

  2. Door Ralph op dec 21, 2010 | Reply

    Leuk om dit ook te Porsche-bloggen ❗

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.