TechArt Nose Lift systeem en Centerlocks voor GT2 RS

techart-noselift-gt2rs

TechArt liet afgelopen augustus hun Nose Lift systeem en Centerlock velgen zien voor verschillende Porsche modellen. Nu zijn deze ook verkrijgbaar voor de Porsche 911 GT2 RS.

Met een druk op de knop wordt de auto met 60 mm verhoogd dankzij een hydraulisch lift-systeem dat op de vooras is gemonteerd. Het knopje waarmee je het Noselift-systeem kan bedienen wordt mooi in de hemel van de auto weggewerkt. Dit systeem is naast de 911 GT2 RS ook verkrijgbaar op de Boxster en Cayman modellen, alle varianten van de 911 Carrera, de 911 Turbo, de 911 GT2 en de 911 GT3 (RS).

Daarnaast biedt TechArt de 20″ inch Formula Race gesmede centerlock wielen in de maten 8,5J x 20 ET 40 en 8,5J x 20 ET 52 aan de voorzijde en 12J x 20 ET 50 aan de achterzijde. Het nieuwe Centerlock wiel is 10% lichter en steviger dan TechArt’s Formula III gesmede wiel en zelfs 25% lichter en steviger als je ze vergelijkt met reguliere lichtmetalen velgen.

techart-noselift-gt2rs
techart-noselift-gt2rsJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.