Lumma Design CLR 558 GT @ Genève 2011

lumma-cayenne-geneve

De zoveelste getunede Cayenne in Genève zullen jullie wel denken… Naast tuners als Mansory, SpeedArt en Sportec heeft ook Lumma Design een aangepakte Porsche Cayenne op hun stand staan.

De voorkant is flink onder handen genomen en heeft een nieuwe gril en een voorspoiler van koolstofvezel. Ook zijn er LED-lampjes voor de dagverlichting en vier mistlampen gemonteerd. Ook de zijkant is niet ongemoeid gelaten. Deze is flink uitgebouwd en er zijn 23 inch velgen geplaatst. De achterkant heeft ook een nieuwe bumper met wederom spoilers van koolstofvezel en een diffuser. Daarnaast is de uitlaat naar het midden verplaats en heeft een driedubbele uitgang á la Ferrari 458.

lumma-cayenne-geneve
lumma-cayenne-geneve
lumma-cayenne-geneve
lumma-cayenne-geneve
lumma-cayenne-geneve
Foto's: GTspiritJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.