Gemballa Mistrale Panamera @ Top Marques 2011

tm-mistrale

Gemballa heeft eindelijk haar tuning-programma voor de Porsche Panamera geïntroduceerd. De Gemballa Mistrale Porsche Panamera is duidelijk een échte Gemballa met zijn extravagante uiterlijk waarvan de bodykit volledig van koolfstofvezel is gemaakt.

De body kit vervangt elk origineel paneel van de Panamera. Behalve het dak en de kofferklep blijven onaangeraakt. De Gemballa-style uitlaten en typeaanduiding wijzen er ook op dat dit een echte Gemballa is. Verder krijgt de Mistrale gigantische 22" inch velgen en LED-dagrijverlichting. Het interieur krijgt ook een volledige make-over zoals op onderstaande foto te zien is.

Wat betreft motorische tuning komen er twee verschillende stages beschikbaar. De eerste stage verhoogt het vermogen naar 610 pk en 850 Nm koppel. Maar al heb je er echt zin in, dan moet je de tweede stage nemen welke het vermogen brengt naar ruim 700 pk en een monsterlijk koppel van 1000 Nm. Het extra vermogen wordt gerealiseerd dankzij grotere turbo's, een aangepast inlaatsysteem, grotere intercoolers, een sportuitlaat en een aangepast motor managementsysteem.

tm-mistrale
tm-mistrale
tm-mistrale
tm-mistrale
tm-mistrale
Foto's: GTspirit


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.