Genomineerden Porsche Onderneemster van het Jaar

onderneemster-2011

De genomineerden voor zowel de publieks- als de juryprijs van de Porsche Onderneemster van het Jaar award zijn bekend. Voor de publieksprijs zijn 50 ondernemende vrouwen genomineerd. Met onmiddellijke ingang is het mogelijk om een stem uit te brengen via www.porsche.nl/stemmen. Voor de juryprijs zijn vijf onderneemsters geselecteerd. De uitreiking van de prestigieuze Porsche Onderneemster van het Jaar awards vindt plaats op 25 mei aanstaande.

Voor het eerst is er ook een publieksprijs aan de Porsche Onderneemster van Jaar verkiezing verbonden. Voor deze prijs zijn in totaal 50 vrouwen genomineerd. De profielschetsen van deze vouwen zijn terug te vinden op www.porsche.nl/stemmen. Hier is het ook mogelijk om direct een stem uit te brengen. De onderneemster die de meeste stemmen krijgt, wint de publieksprijs.

Uiteraard wordt ook dit jaar weer een juryprijs uitgereikt. Dit zijn de kanshebbers:

Claire Boonstra (civiel ingenieur, medeoprichtster van Layar)

Gervaise Coebergh (directrice van het in ’97 door haar opgerichte adviesbureau Coebergh Communicatie en PR)

Karin Orsel (heeft naam en faam verworven met scheepvaartbedrijf Management Facilities Group)

Rahma el Mouden
(eigenaresse van MAS, een groot facilitair dienstverleningsbedrijf met vier afzonderlijke BV’s)

Claudia Willemsen
(eigenaresse van kleertjes.com. de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen)

De vakjury van de Onderneemster van het Jaar verkiezing kent een indrukwekkende samenstelling. Onderneemster en uitgever Annemarie van Gaal is de voorzitter. Zij wordt bijgestaan door voormalig premier Jan Peter Balkenende, Esther Raats-Coster, directeur Stichting Talent naar de Top, Marianne Sturman (winnares Porsche Onderneemster van het Jaar 2010) en Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import.

De winnares krijgt naast de erkenning en een fraaie trofee, prachtige prijzen waaronder een een half jaar de beschikking over een Porsche Cayman, een Rolex horloge van Schaap en Citroen, een kledingpakket van Gant, het home theater system BDS-800 van Harman Kardon en een schilderij van kunsthandel Simonis en Buunk.

Ondernemende partners
De Award heeft belangrijke partners. Televisiezender RTL Z en AM Magazine zijn de officiële mediapartners. RTL Z zal drie specials wijden aan de onderneemster van het jaar verkiezing. AM Magazine (het magazine voor de succesvolle, sexy en stylische vrouw) brengt na de award uitreiking een speciale editie uit, die voor een groot deel is gewijd aan de Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing.

De Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing wordt bovendien ondersteund door tot de verbeelding sprekende partners als Juweliershuis Schaap en Citroen, kledingmerk Gant, high end hifi-merk Harman Kardon, consultancy- en interimmanagement bureau The Accelaration Group en vermogensbeheerder Antaurus.

Initiatief van Pon Porsche Import
De Porsche Onderneemster van het Jaar verkiezing is een initiatief van Pon Porsche Import. Porsche voelt zich verwant met ondernemende vrouwen omdat Ferry Porsche, de oprichter van het merk in zijn tijd puur ondernemerschap toonde. De oprichting van het sportwagenmerk (meer dan 60 jaar geleden) is namelijk het gevolg van het feit dat Ferry Porsche op zoek was naar zijn droomauto. Omdat hij hem niet kon vinden, besloot hij hem zelf te bouwen. Deze combinatie van ondernemerschap en passie heeft Porsche tot een van de meest toonaangevende sportautofabrikanten gemaakt.



  1. 4 reacties op “Genomineerden Porsche Onderneemster van het Jaar”

  2. Door hans op apr 29, 2011 | Reply

    Waarom lees ik dit nu pas?
    Hoe worden vrouwelijke onderneemsters genomineerd?
    Had ik mijn vrouw hiervoor op kunnen geven?

    Haar bedrijf is in de top 3 van Nederland op haar vakgebied !

  3. Door Lars op apr 29, 2011 | Reply

    @hans

    Tot 28 maart was het mogelijk je op te geven op porsche.nl/ondernemen. Volgend jaar beter! Lees HIER meer.

  4. Door hans op apr 30, 2011 | Reply

    Wat vind ik dit jammer, dat ik het niet gelezen heb. 😥
    Wordt dit elk jaar georganiseerd?

    Zal beter porsche.nl in de gaten gaan houden ❗

  5. Door Lars op apr 30, 2011 | Reply

    @hans

    Ja! Ieder jaar wordt dit georganiseerd.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.