Porsche Cayenne ‘White Pepper’ door Lumma Design

lumma-whitepepper

De Duitse tuner Lumma Design presenteert hun nieuwe CLR 558 GT body kit voor de tweede generatie Porsche Cayenne, genaamd ‘White Pepper’.

De body kit omvat alle gebruikelijke bumpers aan de voor- en achterzijde, en ook een set andere side skirts. In de voorbumper zijn extra luchthappers toegevoegd voor betere koeling, en in de achterbumper is een diffuser gemonteerd. Verder krijgt de Cayenne nieuwe mistlampen welke uitgerust kunnen worden met LED verlichting. De motorkap heeft ook grotere luchthappers voor betere koeling en is gemaakt van koolstofvezel.

Onderhuids wordt een module geplaatst welke de auto met 40 mm kan laten zakken, en wordt er een compleet sportuitlaatsysteem gemonteerd voor een bruut geluid met drie opvallende eindpijpen. Om het plaatje af te maken worden er grote 22" inch velgen gemonteerd met een zwart gekleurd hart.

In het interieur laat Lumma ook z'n stempel achter, in de stoelen en op de matten vinden we het Lumma logo terug. Ook plaatst Lumma sportieve aluminium pedalen en worden verschillende delen met leder bekleed.

lumma-whitepepper
lumma-whitepepper
lumma-whitepepper
lumma-whitepepper
lumma-whitepepper
lumma-whitepepper
lumma-whitepepperJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.