Lamborghini gaat SUV bouwen op Cayenne-onderstel?

lambo-suv

Volgens enkele geruchten gaat Lamborghini voor het eerst na de wereldberoemde LM002 een nieuwe SUV bouwen. En deze zou op niets minder dan een Porsche Cayenne onderstel komen te staan.

Porsche en Lamborghini schuilen beide onder de grote Volkswagen Groep paraplu, overigens net als Bentley, waar zo nu en dan ook roddels zich de ronde doen over samenwerkingen met Porsche. In Lamborghini’s geval zullen er volgens de bronnen geen gebruik worden gemaakt van de V6 en V8 motoren uit de VW Groep, maar in plaats daarvan houdt het merk gewoon vast aan hun eigen V12 motor.

Het Italiaanse merk zal over een bepaalde tijd ook komen met de Lamborghini Estoque, welke zijn onderstel onder andere gaat delen met de Porsche Panamera.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.