Eerste review Porsche 911 Turbo S ’918 Spyder Edition’

review-997turbo918

Het Engelse Auto Express neemt als eerste de Porsche 911 Turbo S ‘918 Spyder Edition’ onder de loep.

Deze speciale 911 Turbo S is bedoelt om de pijn wat te verzachten voor mensen die moeten wachten op hun (échte) Porsche 918 Spyder. Aan de buitenkant zijn de spiegels en remklauwen van deze speciale 911 felgroen gekleurd, plus nog een naamsticker net achter de voorwielen. In het interieur worden de stiksels ook in het felgroen uitgevoerd net als de naalden van het instrumentarium. Motorisch blijft de Turbo S met zijn 530 pk onveranderd.

De Porsche 911 Turbo S ’918 Spyder Edition’ is als coupé en als cabriolet te bestellen, en in totaal worden er een toepasselijke 918 stuks van gemaakt. De prijs in Nederland bedraagt 223.300 euro.

"On Germany’s autobahns and the blemish-free B-roads around Stuttgart, the Turbo S was mind-bogglingly quick. By pressing the Sport Plus button, then flooring the throttle, we covered 0-100 km/u in just under three seconds, and the mountain of torque helped the newcomer storm towards its 315 km/u top speed with ease."

Lees HIER de volledige review van Auto Express.

review-997turbo9182Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.