Even bijtanken met de nieuwe Porsche Panamera Diesel

pana-diesel

De nieuwe Panamera Diesel is een van de zuinigste Porsches ooit. Met een gemiddeld verbruik van slechts 6,3 l/100 km is het mogelijk om meer dan 1.200 km op één tank te rijden. Dit inspireerde zakenzender BNR Nieuwsradio en Pon Porsche Import tot het opzetten van een bijzondere wedstrijd waarbij luisteraars van BNR worden opgeroepen hun ultieme roadtrip van 1.200 km te beschrijven. De meest originele inzending krijgt van 2-5 september aanstaande een Porsche Panamera Diesel inclusief een volle tank ter beschikking. De actieradius van 1.200 km kan dan bijvoorbeeld worden gebruikt om samen met 3 vrienden(innen) even ‘bij te tanken’.

De nieuwe Porsche Panamera Diesel is snel, comfortabel én efficiënt. Dat maakt hem tot een ideale metgezel voor Europese ritten. Speciaal voor de BNR luisteraars heeft Pon Porsche Import een bijzondere prijsvraag opgezet. Luisteraars van BNR Nieuwsradio kunnen tot en met 26 augustus aanstaande via www.bnr.nl/panamera aangeven hoe en met wie zij de 1.200 km op één tank van de nieuwe Porsche Panamera Diesel het liefst zouden invullen. Om de gedachten te bepalen: met een volle tank brengt de Panamera Diesel zijn inzittenden zonder tankstop naar bijvoorbeeld Monaco of Milaan, waar het heerlijk ‘bijtanken’ is. Degene die de meest originele invulling van de 1.200 km lange actieradius inlevert, krijgt van 2 tot en met 5 september aanstaande een Panamera Diesel inclusief volle tank ter beschikking om de voorgestelde trip met maximaal drie vrienden/relaties daadwerkelijk te ondernemen.

Panamera Diesel vanaf heden bij de Porsche Centra
De nieuwe Porsche Panamera Diesel is nu te bewonderen bij alle Porsche Centra van Nederland. De luxueuze vierzits Gran Turismo beschikt over een geavanceerde, direct ingespoten V6 dieselmotor met standaard start-stopfunctie. Deze krachtbron levert een vermogen van 250 pk en een koppel van maar liefst 550 Nm. In combinatie met de standaard achttraps Tiptronic S-transmissie is deze goed voor prestaties van zeer hoog niveau (topsnelheid 242 km/h, 0-100 in 6,8 seconden) in combinatie met een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 6,3 l/100 km. De CO2-emissie bedraagt 167 g/km. Uiteraard biedt ook dit nieuwe model het hoogstaande comfort en de rijdynamiek waaraan de complete Panamera-reeks zijn succes te danken heeft. In Nederland behoort de Panamera inmiddels één van de meest populaire Porsche-modellen. Naar verwachting zal de introductie van de Panamera Diesel dat succes verder versterken. De Porsche Panamera Diesel is direct leverbaar vanaf 102.800 euro (inclusief BTW en BPM).Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.