SpeedArt-pakket voor de Porsche 997 Speedster

speedart-speedster

De Duitse tuner SpeedArt wil de Porsche 997 Speedster nog exclusiever maken. Deze auto, waarvan er maar 356 exemplaren zullen worden gebouwd, levert oorspronkelijk 408 pk. SpeedArt schroeft onder andere het vermogen op naar 430 pk.

Het zogeheten SRS-430 power package bestaat uit een nieuw uitlaatsysteem, dat wel weer gebruik maakt van de originele eindstukken, een update van het motormanagementsysteem, een speciale katalysator en andere luchtfilters. Deze verschillende aanpassingen leveren uiteindelijk 22 pk meer dan de originele versie.

Het kenmerkende uiterlijk heeft SpeedArt ongemoeid gelaten, op de velgen na. Er is gekozen voor zwarte 20 inch velgen met de naam LSC-Forged, waarbij LSC staat voor Light Spoke Competition. De gesmede velgen bestaan uit drie delen en zullen van buitenaf het enige onderscheidende element zijn ten opzichte van de originele versie. De vraag zal zijn of de (gelukkige) eigenaren van een Speedster, die voor deze power-upgrade zullen kiezen, ook hun Fuchs-velgen zullen verruilen voor deze van SpeedArt.

speedart-speedster
speedart-speedster
speedart-speedsterJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.