Video: twee heerlijke Mansory Porsche Panameras

pana-mansory

We kwamen een heerlijke video tegen waarin twee Porsche Panameras onder handen genomen door de Zwitsere tuner Mansory de hoofdrol spelen.

Onder beide motorkappen ligt de 4,8 liter motor, maar dan aangepakt door Mansory en levert daardoor nu 690 pk en 850 Nm koppel bij 4800 tpm. 0 naar 100 km/u is al gedaan in minder dan 4 seconden en de topsnelheid bedraagt 328 km/u. Dit extra vermogen wordt opgewekt door aanpassingen aan de computer, grotere turbo’s en een aangepast uitlaatsysteem. Die laatste is goed te horen in de video!

Beide staan op 22-inch velgen met daar omheen Dunlop rubber die aan de voorkant 265/30ZR22 breed zijn, en 295/25ZR22 aan de achterzijde. Ook het interieur werd niet met rust gelaten. Alles is uitgevoerd in leer en koolstofvezel. Net als het uiterlijk is ook de prijs zeer indrukwekkend, ruim 242.000 euro.

De Panameras in de video zijn opgebouwd door RTW Motoring, een bedrijf gevestigd in de VS die producten van verschillende tuners distribueert.

video:


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.