Hamann Paragon Porsche Panamera

paragon

Dit is de Hamann Paragon, een van de vele creaties die Hamann dit jaar laat zien op de IAA in Frankfurt.

De uiterlijke veranderingen zijn meer dan goed zichtbaar. Rondom is een volledige body kit gemonteerd met aan de voorzijde veel luchtinlaten en wederom de onvermijdelijke LED'jes. De motorkap heeft een nieuw design voor meer neerwaartse druk en de side skirts zijn ook geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijke air flow. Uit de achterbumper steken zwaar gemodificeerde uitlaten en achterop wordt een grotere spoiler geplaatst.

De Paragon zit op 22" inch Gunmetal velgen omwikkeld door banden met de maten 265/30 ZR 22 aan de voorzijde en 305/25 ZR 22 aan de achterzijde. Ook krijgt de Panamera een speciale module mee waarmee de rijhoogte tot 30 mm instelbaar verlaagd kan worden.

Hamann is nog bezig met allerlei motorische aanpassingen, momenteel hebben ze alleen een ander motormanagement welke het vermogen met 80 pk en 120 Nm koppel laat stijgen.

paragon
paragon
paragon
paragon
paragon



Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.