Met de nieuwe Porsche 911 op wintervakantie

991-winter

Porsche biedt deze winter opnieuw een omvangrijk aanbod aan aantrekkelijke rijvaardigheidstrainingen en exclusieve reizen aan. Alle sportautoliefhebbers krijgen daarbij de mogelijkheid om de nieuwe Porsche 911 zelf te testen onder extreme omstandigheden. Van de kustwegen in Zuid-Afrika tot de bevroren meren en sneeuwvelden in de noordelijke poolcirkel. Ofwel van 26 graden boven tot 30 graden onder nul.

Tijdens de Wintertraining van Porsche Driving Experience kunnen beginners en gevorderden onder begeleiding van ervaren Porsche-instructeurs hun rijvaardigheid verder ontwikkelen en hun rijstijl – met een uitgebalanceerde mix van theorie- en praktijklessen – stap voor stap verbeteren. In het hoge noorden van Finland leren de deelnemers, aan de hand van drie elkaar opvolgende trainingsniveaus – Precision, Performance en Master – hun auto nog beter te beheersen.

Adembenemende landschappen 
De Porsche-tour door Zuid-Afrika kent eveneens een veelzijdig verloop, met ritten door adembenemende landschappen. De route begint in Kaapstad en voert via de prachtige ‘Garden Route’ naar de verder in het binnenland gelegen wildreservaten. Deze reis biedt deelnemers de mogelijkheid om de nieuwe Porsche 911 te ervaren op wegen die hen hun hele leven zullen bijblijven.

Meer informatie over het volledige winterprogramma van Porsche Driving Experience is te vinden op www.porsche.nl/travelclub.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.