Het succes van Porsche gaat maar door

Het succes verhaal van Porsche gaat maar door. Wegens de enorme vraag naar de Porsche 911 moeten fabrieksarbeiders bij Porsche extra uren maken.

De intens populaire Porsche 911 (mijn favoriete type Porsche ooit), die onlangs werd vernieuwd, zorgt voor goede verkoopcijfers. Zo goed zelfs dat de medewerkers in de fabriek extra diensten moeten draaien om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Niet zonder resultaat de productiecijfers stijgen van 140 naar 160 stuks per dag. Dat is een geruststelling voor iedereen die er net eentje besteld heeft 🙂

Maar niet alleen de 911 ook de Cayenne en de Panamera blijken uiterst en onuitputtelijk succesvol. In Leipzig heeft men de productie dan ook flink uitgebreid. Van 450 naar 500 stuks per dag!

De gekozen strategie door de leiding van Porsche is misschien voor de echte Porschist omstreden. Meer modellen Porsche raken het echte unieke en exclusieve van de sportwagen. Dat is maar hoe je het bekijkt. Nog meer Porsche geeft nog meer om te genieten. Ik kijk dan ook uit naar de baby Porsche Cajun.  1. 1 reactie op “Het succes van Porsche gaat maar door”

  2. Door erik op mrt 24, 2012 | Reply

    Baby Macan zul je bedoelen..! 😯

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.