DISCLAIMER

Disclaimer op bezoek en gebruik www.Porsche-blog.nl

Porsche-blog is op geen enkele manier verbonden aan Porsche AG of PON Porsche Import.
Wij zijn een onafhankelijk blog met als doel te informeren over het merk Porsche.

Met het gebruik en bezoek van www.porsche-blog.nl stem je in met de volgende voorwaarden die horen bij het bezoek en gebruik van onze website.
Alle informatie op de website is met veel zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat bepaalde teksten niet of niet geheel juist zijn.
De eigenaar van de website kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk foutieve teksten, uitlatingen van derden, product informatie, links naar andere pagina's en/of het beschikbaar zijn van de website. Porsche-blog aanvaardt op geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die verbandt houdt met het gebruik van de website of met de tijdelijke niet beschikbaarheid van de website. De bezoeker dient zichzelf er van te overtuigen dat hij zichzelf een juiste voorstelling van zaken kan geven met de informatie welke beschikbaar is via de website. Mocht deze voorstelling van zaken voor twijfel zorgen dan dient de bezoeker dit kenbaar te maken bij de website, de contact gegevens staan op de contact pagina.

De eigenaar van de website kan geen enkele garantie geven op het foutloos functioneren van de website.

Ben je van mening dat er onjuistheden of andere niet gewenste informatie gepubliseerd is op de website dan verzoeken wij je contact op te nemen met de eigenaar van de website via de contact pagina.