Over Porsche-Blog

Porsche-Blog.nl? Wat is dat?

Porsche-Blog.nl (P-B.nl) is het beste Nederlandse weblog dat je het laatste nieuws brengt over het door ons allen zo geliefde merk Porsche. Wij zijn een geheel onafhankelijke website en proberen alles wat met Porsche te maken heeft te plaatsen. Op Porsche-Blog.nl kunnen jullie reageren een meediscussiëren op de door ons geplaatste berichten.

Wie is Porsche-Blog.nl?

Wij hebben een aantal bloggers die de site elke dag opnieuw draaiende houden. Even in het kort wat over de mensen achter Porsche-Blog.nl:

Lars – Oprichter
Oprichter van Porsche-Blog. Hij heeft dit gedaan vanuit zijn grote passie voor het merk uit Stuttgart. Het grootste deel van de berichten werd door hem geschreven, maar sinds oktober 2011 is hij naar de achtergrond getreden en heeft Bas het stokje overgenomen.

Dennis – redacteur
Een enthousiaste blogger met een zeer goed ontwikkelde neus voor nieuwtjes, daarnaast is Dennis onze specialist wat betreft Porsche in de racerij.

Gijs – video- en fotograaf
Verzorgt de fotografie en videoproducties bij onze rijtesten e.d.

Bas – Hoofdredacteur en techniek
Verzorgt achter de schermen techniek van de webserver en internet gerelateerde zaken. Hij heeft een passie voor auto’s en internet. Woont op de grens bij Duitsland en rijdt dagelijks met plezier over de Autobahn.

 

Lijkt het jou ook leuk om artikelen te schrijven voor Porsche-Blog.nl?
Neem dan hieronder contact met ons op!

Contact opnemen?