Mini neemt geen genoegen met ‘Nee’ van Porsche

porsche-mini3

Mini neemt geen genoegen met ‘Nee‘ als antwoord op de vraag of Porsche tegen hun wil komen racen. Porsche vind de uitdaging van Mini kinderachtig en houdt zich liever bezig met serieuze racerij… Maar zo makkelijk kom je (blijkbaar) niet van Mini af.

Dit keer blijft het niet bij een uitdagende video, maar stuurt Mini een vliegtuigje met daarachter een boodschap de lucht in. Op het spandoek staat “Dear Porsche, Bring It! Love, Mini.” Daarnaast probeert Jim McDowell van Mini Porsche ook nog eens over te halen door extra prijzen weg te geven zoals kaarten voor een concert van popsterretje Justin Bieber… We wachten wederom op een reactie van Porsche, maar wij denken dat Porsche CEO Detlev Von Platen bij zijn standpunt blijft.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.