Ambitieuze nieuwe Porschespecialist in Arnhem

IMG_6519

Gisteren plaatsten we al dit artikel, maar daarin werden verkeerde foto’s verwerkt, dit keer de juiste! Zo slecht als het weer buiten was, zo gezellig was het gisteren binnen tijdens het drukbezochte openingsfeest van Elfer Porsche Classics in Arnhem.Te midden van een twintigtal fraaie Porsches liepen de vriendelijke dames af en aan met een hapje en een drankje, terwijl de Porsche-fans vol bewondering rondkeken naar al het schoons dat deze specialist heeft te bieden.

Victor Mulder en Wouter Jan de Vries – de ambitieuze krachten achter Elfer Porsche Classics – maken er geen geheim van dat de nadruk van het bedrijf ligt bij kwalitatief hoogwaardige exemplaren van de luchtgekoelde generaties van de 911, met enkele uitstapjes naar een 928 of een Boxster. Vooral de absolute liefhebbersfavoriet – de 3,2 liter – is goed vertegenwoordigd in de zeer ruim opgezette showroom, omgeven door een enkele vroege 911, een 912 en diverse SC’s, 964’s en 993’s.

Elfer Porsche Classics concentreert zich op dit moment vooral op de verkoop van Porsches, die veelal tijdens mooie reizen door de Verenigde Staten en Duitsland zijn aangekocht, maar biedt ook ruimte voor het onderhoud van deze klassiekers. Daarvoor zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Ook wil Elfer Porsche Classics graag een huiskamer bieden aan de echte Porsche fans, die ook voor allerhande gift items, boeken en accesoires in Arnhem terecht kunnen.

IMG_6519
IMG_6519
IMG_6519
IMG_6519
IMG_6519
IMG_6519 1. 3 reacties op “Ambitieuze nieuwe Porschespecialist in Arnhem”

 2. Door Jan op jun 28, 2011 | Reply

  ‘liepen de vriendelijke dames af en aan met een hapje en een drankje, terwijl de Porsche-fans vol bewondering rondkeken naar al het schoons dat deze specialist heeft te bieden’

  Gaat dat nou over de auto’s of over dat andere wat er nog rondliep… ­čś»

 3. Door Hanna op jun 29, 2011 | Reply

  -Edit- Is aangepast! Wij zijn ook maar mensen ­čśë

 4. Door Martin op jun 29, 2011 | Reply

  Gelet op de gemiddelde leeftijd van het serverend personeel, Jan, denk ik dat de Porsche-fans vooral oog hadden voor de automobiele schoonheid…;-)

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.