Schitterende Haagse Porsche-avond

opening-elfer

Op initiatief van enkele leden van een bekende Porsche-forum, vond op vrijdagavond 24 juni voor de tweede keer een grote Porsche meeting plaats in en rondom het bedrijf van Porsche Service Haaglanden. Honderden Porschisten uit Den Haag en omstreken waren naar Nootdorp afgereisd voor dit evenement.

Niet zonder reden, want voor iedere smaak bleek wel een Porsche aanwezig. Enerzijds de klassieke 356s en 911jes, anderzijds het moderne geschut in de vorm van een 997 Turbo of de heftig getunede Cayennes. Hoogtepunt van de avond was de aanwezigheid van een prachtig gerestaureerde politie-Targa, die zich de hele avond op grote belangstelling van alle aanwezigen mocht verheugen.

Van de zijde van Porsche Service Haaglanden werd voor de aankleding gezorgd met een biertje, snacks en een heuze espresso-scooter. Op de foto’s hieronder tref je een impressie aan van deze mooie avond.

opening-elfer
opening-elfer
opening-elfer
opening-elfer  1. 2 reacties op “Schitterende Haagse Porsche-avond”

  2. Door Dennis op jun 27, 2011 | Reply

    Die politie-Porsche blijft inderdaad een heerlijke nostalgische auto om te zien

  3. Door Martin op jun 28, 2011 | Reply

    Vind ik ook. Het was overigens een ander exemplaar dan recentelijk door PON is opgeknapt…

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.