Nooit meer de schakelweg kwijtraken in je 911?

911gerben
Veel bezitters van een oudere Porsche 911 herkennen het probleem: de versnellingspook laat zich niet zo goed meer in een versnelling zetten, hierdoor is het niet altijd even fijn om nog met je mooie klassieke 911 op pad te gaan. Soms is het moeilijk om in één keer de juiste versnelling te selecteren of blijft het gokken of je de juiste versnelling te pakken hebt.
Dit zou in het meest extreme geval kunnen leiden tot grote motorschade. Je zet hem bijvoorbeeld per ongeluk in de 2e versnelling in plaats van de 4e, het toerental schiet omhoog en een motorrevisie is onontkoombaar…

Gelukkig is hier nu een oplossing voor: De Gate Shift Kit!
De Gate Shift Kit zorgt ervoor dat je soepel de volgende versnelling kunt selecteren. Hij is speciaal ontwikkeld voor Porsche 911’s van 1972 tot en met 1986 met een 915 of 901 versnellingsbak en wordt gemonteerd in de schakelpookbehuizing. Het installeren duurt ongeveer 1 à 2 uren, maar daarna voelt het alsof je met een nieuwe auto aan het schakelen bent. Dit komt doordat de Gate Shift Kit onderdelen bevat die het schakelpatroon verduidelijken. Het is hierdoor gemakkelijk om op gevoel de juiste versnelling te selecteren.

Inmiddels is deze Gate Shift Kit bij diverse autoliefhebbers in Nederland geïnstalleerd. De reacties zijn positief. Zo zegt één klant die de kit al heeft geplaatst: “Ik heb deze kit laatst in mijn auto geplaatst!
In 3 uren (met ook een proefrit met uitgebreide lunch) zat de schakelkit erin. Hij schakelt weer als een nieuwe auto.

Zoals ik ergens anders gelezen heb: De beste € 150,- ooit besteed aan mijn 911!!!”

De Gate Shift Kit wordt geproduceerd door Seine Systems uit de USA en is in Nederland exclusief verkrijgbaar via www.nieuweruitenwissers.nl. De webshop nieuweruitenwissers.nl levert naast goede ruitenwissers van Bosch ook enkele onderdelen voor klassieke Porsche’s. Seine Systems is gespecialiseerd in het produceren en creëren van kwaliteitsproducten voor gebruik op straat en in de motorsport.

Nu extra korting
Speciaal voor lezers van Porsche-blog.nl hebben wij een kortingsactie!
Als u de code “porscheblog” opgeeft in de winkelwagen ontvangt u tot eind april € 10,- korting op de Gate Shift Kit en 7 % korting op alle andere Porsche onderdelen binnen nieuweruitenwissers.nl webshop (o.a. Bosch Aerotwin ruitenwissers).

gateshiftkit_nieuweruitenwissersJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.