Maak kans op entreebewijzen voor het beleven van de 718 Boxster in een filmtheater

20160411_Foto_Winactie bioscoop 718
Porsche heeft een leuke promotie actie. De nieuwe 718 Boxster komt eraan en ter ondersteuning van deze event verloten ze kaartjes. De 718 Boxster maakt een unieke entree: op het witte doek. Tussen 28 april en 11 mei aanstaande is de nieuwe roadster van Porsche in 25 Nederlandse filmtheaters. Dat betekent: 2.10 minuten actie, inclusief het intense geluid van zijn nieuwe viercilinder turbo-boxermotor. Ofwel: van lekker onderuit, naar het puntje van je stoel.
Het witte doek-debuut van de 718 Boxster kunt u live meemaken.

Vul het deelnameformulier in en maak kans op twee entreebewijzen voor een van de 25 deelnemende filmtheaters.
In totaal zijn er 100 tickets beschikbaar: het lot bepaalt wie de winnaars zijn.

Voor een van de 50 winnaars kan het bioscoopbezoek een nog spectaculairder vervolg krijgen.
Door het gevoel wat je krijgt bij het zien van de 718 Boxster bioscooppremière via social media (Twitter, Facebook of Instagram) te delen en gebruik te maken van de hashtag #718sound. Degene die het meest originele bericht deelt, gaat een weekeinde op pad met de nieuwe 718 Boxster. Dat wordt een feest voor alle zintuigen.

Iedereen die ouder is dan 18 jaar en beschikt over een geldig rijbewijs, kan deelnemen aan deze actie.

Vul hier het formulier in.

Bekijk wel vooraf de voorwaarden die Porsche stelt onderaan het formulier.

Let op!
Van 15 t/m 24 april worden de inzendingen verzameld voor het kans maken op bioscoopkaarten. Op 25 april wordt er geloten en worden de bioscoopkaarten naar de winnende deelnemers gestuurd.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.