Porsche racing, zet deze in je agenda

porsche-racing
Het wordt weer leuke deze zomer! Zet deze event in je agenda want in het weekend van 25 en 26 juni vinden de Porsche Racing Days op Circuit Park Zandvoort plaats.
Je kunt er gratis naar toe en lekker genieten van Porsche races en een demonstratie met unieke historische Porsche racewagens. Ook komen tientallen RS-modellen van Porsche rijders in actie.

Datum:

– 25 en 26 juni
– Zandvoort
– gratis toegang

Iconische racewagens
Een absoluut hoogtepunt is de Porsche Classic Racing demonstratie, een optreden van maar liefst vier iconische racewagens van Porsche, waaronder de Porsche 935/77, 962, 550 Spyder en 911 GT1 98. Deze bijzondere klassiekers staan normaal gesproken tentoongesteld in het Porsche Museum in Stuttgart, maar voor deze gelegenheid starten ze de motoren. De racewagens worden bestuurd door al even legendarische coureurs waaronder Le Mans-winnaar Gijs van Lennep.

Ultieme sportiviteit: Porsche rijders op het circuit
Bij Porsche hebben de letters RS een mythische klank: ze staan al decennialang voor ultieme sportiviteit. Bij de Porsche Racing Days worden tientallen RS-modellen verwacht.
De huidige 911 GT3 RS is een publiekstrekker; dat geldt ook voor de historische RS-modellen. Al deze ultra sportieve Porsches komen in actie tijdens speciale track time sessies. Daarnaast kan het publiek genieten van een breed scala aan andere Porsche modellen: veel eigenaren van een Porsche hebben een track time arrangement gekocht van twee keer een half uur. En tijdens de unieke Porsche Young Driver Experience is te zien hoe kinderen in de leeftijd van 14 tot 17 jaar hun eerste rijervaring opdoen in een Porsche. Meer informatie over de beschikbaarheid van track time kan worden opgevraagd bij de acht Nederlandse Porsche centra.

Gratis toegang, speciale Porsche parking
De Porsche Racing Days op 25 en 26 juni zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Toeschouwers kunnen zelf hun favoriete plek langs de baan uitzoeken en ook de paddock is vrij toegankelijk. Voor alle Porsche rijders die het evenement met hun Porsche bezoeken, is er een speciale Porsche parking ingericht waar zij kosteloos kunnen parkeren. Alle overige bezoekers kunnen voor €10 per dag parkeren op het parkeerterrein van het circuit.

Meer informatie over de Porsche Racing Days: http://www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/events/racingdayszandvoort/Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.