Officieel: Vorsteiner V-RT kit voor de 997 Turbo

vorsteinervrt997turbo2

Vorsteiner heeft hun nieuwe V-RT kit officieel vrijgegeven voor de gefacelifte 997 Turbo. Ongeveer een maand geleden gaf Vorsteiner ons de eerste plaatjes van hun 997 Turbo, nu zijn alle details bekend en er is zelfs een speciale micro site.

Vorsteiner voorziet de Turbo van een bodykit die volledig is gemaakt van koolstofvezel. Hiermee wordt de auto niet alleen stijver, alle panelen zijn bij elkaar nog eens 40 procent lichter dan de panelen die standaard gemonteerd zijn op de 997 Turbo. Door de nieuwe voorbumper vervallen de mistlampjes, maar dit komt de luchttoevoer naar de radiatoren ten goede.

Aan de achterkant zorgen een nieuwe koolstofvezel spoiler en motorkap voor meer downforce. Zelfs het dak van de Turbo wordt vervangen door een koolstofvezel exemplaar en bespaart daarmee bijna 25 kg. Daardoor wordt het zwaartepunt van de auto verlaagd wat het rijgedrag weer ten goede komt.

Vorsteiner biedt allerlei soort velgen (zie micro site). Alle velgen zijn gesmeed uit aluminium en worden verpakt in high performance Michelin PS2 sport banden.

vorsteinervrt997turbo2
vorsteinervrt997turbo2
vorsteinervrt997turbo2
vorsteinervrt997turbo2
vorsteinervrt997turbo2Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.