Approved occasion weekend groeit uit tot traditie

approved-occassions

Op 30 en 31 oktober aanstaande vindt voor de derde keer het Porsche Approved Occasion Weekend de plaats. Daarmee is het meest exclusieve occasionweekend van Nederland uitgegroeid tot een heuse traditie. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats in de centraal gelegen Home Boxx-locatie in Nieuwegein. Alle Porsche Centra van Nederland laten hier hun uitgebreide collectie Porsche Approved-modellen zien. Dit zijn gebruikte Porsches die in zeer goede technische staat zijn en een sluitende (onderhouds) historie hebben. Een Porsche Approved occasion wordt normaal gesproken afgeleverd met een jaar volledige garantie. Klanten die hun droomauto tijdens het Porsche Approved-weekeinde aanschaffen, krijgen een jaar extra garantie op de koop toe.

De naam Porsche is op zich al een garantie voor kwaliteit. Dat wordt nog eens onderstreept door het feit dat van alle in Nederland verkochte Porsches, ook vandaag de dag nog, ruim 70% in rijdende staat is. Porsche Approved trekt dit hoge kwaliteitsniveau door naar de gebruikte modellen van het merk. Dit officiële Porsche-kwaliteitslabel kan alleen worden toegekend door de officiële Porsche Centra van Nederland. Het label wordt verleend aan Porsche-modellen, die een strenge (technische) test met 111 controlepunten goed hebben doorstaan en waarvan de complete (onderhouds)historie volledig is gedocumenteerd. De beloning hiervoor komt in de vorm van een jaar volledige garantie (met uitzondering van slijtageonderdelen), inclusief de mobiliteitsgarantie Porsche Assistance. Klanten die een Porsche tijdens het occasionweekeinde aanschaffen, krijgen een jaar extra garantie en mobiliteitsservice gratis. Dat betekent: twee jaar zorgeloos onderweg in een jongensdroom (óók voor dames). Het Porsche Approved-label staat daarmee voor zekerheid en betrouwbaarheid – typisch Porsche dus.

Het Porsche Approved Evolution Plan
Bij een droomauto op maat hoort een passende financieringsvorm. En daarom is er het Porsche Approved Evolution Plan, een innovatieve financieringsvorm, die op maat wordt gemaakt voor de eigenaren van een jonge gebruikte Porsche. In dit attractieve plan zijn de aantrekkelijke aanschafwaarde en (vooral) de gunstige restwaardeontwikkeling die elke Porsche kenmerkt meegenomen. Hierdoor wordt het rijden in een gebruikte Porsche nog aantrekkelijker én bereikbaarder. Bovendien biedt het eigenaren de mogelijkheid om ‘door te groeien’ naar een jongere of zelfs een nieuwe Porsche. Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend in Nieuwegein zijn adviseurs van het Porsche Financial Partner Program aanwezig om alle ins en outs van het Porsche Approved Evolution Plan uit de doeken te doen.

150 Porsche Approved-modellen, exclusieve partners
Het meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland is vrij toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 oktober aanstaande. Er worden in totaal ruim 150 Porsche Approved-modellen tentoongesteld. De openingstijden op beide dagen zijn van 10.00 en 17.00 uur. Zorgvuldig geselecteerde partners zoals kledingmerken State of Art en Oger, Mobil1 en juwelier Schaap en Citroen, zorgen voor een extra aantrekkelijke aankleding.



Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.