Goede Porsche-verzekering kan vaak voordeliger (advertentie)

verzekeringsadvies-jansen-blog

Als trotse eigenaar van een Porsche heeft u natuurlijk dat uw raspaardje uitstekend verzekerd. Maar heeft u in de afgelopen jaren uw verzekering nog vergeleken met andere autopolissen? Nee? Dan is de kans groot dat u veel kunt besparen op de premie! Verzekeringsadvies Jansen helpt u graag op weg.

Recent onderzoek toont aan dat Nederlanders wiens autoverzekering enkele jaren bij dezelfde verzekeraar loopt, gemiddeld 200 euro per jaar op hun premie kunnen besparen. De kans is groot dat het voordeel voor u nog hoger is, omdat u een auto met een relatief hoge nieuwwaarde rijdt.

Daarbij blijkt ook nog eens dat goedkope verzekeringen regelmatig betere voorwaarden hebben dan duurdere! Dat laatste geldt zeker voor all risks verzekeringen, waarbij er grote verschillen zijn in de nieuwwaarderegeling die verzekeraars aanbieden.

Uitgebreid online vergelijken
Door de enorme concurrentie tussen bestaande verzekeringsmaatschappijen en nieuwe aanbieders zijn de premies zo scherp gedaald. Bestaande klanten profiteren hier meestal niet van omdat verzekeraars lopende polissen meestal niet aanpassen. U moet dus zelf actief onderzoeken of en hoeveel u kunt besparen door over te stappen. Dat kan snel en eenvoudig op onze website.

Met slechts enkele muisklikken vergelijkt u op onze website de premies van alle bekende verzekeringsmaatschappijen en aantrekkelijke huismerken. Zo heeft u in één oogopslag de scherpste premies van Nederland op een rij! Bovendien ontvangt u nu in de maand oktober nog eens 10% extra korting op de premie als u via Porsche-Blog.nl uw verzekering afsluit.

Bezoek onze website, vul uw gegevens in en vergelijk. Een lagere premie gevonden? Sluit dan volledig online uw verzekering over! Wilt u liever persoonlijk advies? Bel ons dan voor afspraak.

> Vergelijk hier de premie van uw Porsche-verzekering

Verzekeringsadvies Jansen B.V.
Voor de verzekering van uw Porsche in Nederland

Dorpsstraat 65
1746 AB Dirkshorn
Telefoon (0224) 55 26 54

E-mail: info@verzekeringsadviesjansen.nl
Internet: www.verzekeringsadviesjansen.nl