De Porsche Panamera door Caractère Exclusive

caractere-panamera

Onze zuiderburen bij Caractère Exclusive hebben samen met tuner Dynatek een tuning-programma voor de Porsche Panamera samengesteld.

Dynatek neemt de turbo motor van de Panamera onderhanden. Dit doen ze o.a. met een volledig uitlaatsysteem van Akrapovic. Het vermogen stijgt van 500 pk en 700 Nm naar ruim 600 pk en een monsterlijk koppel van 840 Nm.

Caractère geeft de Panamera een volledige bodykit die een andere voorbumper omvat met geïntegreerde dagrijverlichting, andere side skirts, een nieuwe achterbumper en een nieuw design spoiler achterop. Het plaatje wordt compleet gemaakt met 22″ inch velgen omhuld door Yokohama banden. Heel erg geslaagd als je het ons vraagt!

caractere-panamera
caractere-panamera
caractere-panamera
caractere-panamera
caractere-panamera
caractere-panameraJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.