Zo goed als zeker: Porsche 918 Coupe debuteert in Detroit

918coupe_500

De afgelopen weken hebben we veel roddels en geruchten gehoord en gelezen, maar naar mate de Detroit Motor Show dichterbij komt, komt er ook steeds meer informatie vrij.

De mannen bij AutoNews melden dat zij via zeer betrouwbare bronnen vernomen hebben dat de Porsche 918 het model is dat gaat debuteren in Detroit. En dan niet de Spyder waar we al veel van hebben gezien, nee, het betreft de coupé versie daarvan. Of deze er zal staan in race-outfit is (nog) niet bekend.

De Porsche 918 Coupe zal de 500 pk sterke motor krijgen die we o.a. vinden in de Panamera Turbo, maar in de 918 zal deze ruim 600 pk gaan leveren. Wat we ook al weten is dat de Porsche 918 een half miljoen euro gaat kosten. De onthulling in Detroit vindt plaats op 10 januari en is live te volgen via een webcast van Porsche.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.