NIEUW! Porsche 911 GT3

porsche_911_gt3_2010_2

Porsche heeft naar eigen zeggen veel veranderd aan de nieuwe GT3. Het stability management systeem (PSM) is aangepast, wat er voor zorgt dat de traction controle nog beter z’n werk doet. Ook de grotere keramische remmen dragen bij aan een stukje extra stabiliteit. De aerodynamica werd nog eens goed bekeken en de nieuwe GT3 heeft twee keer zoveel downforce als z’n voorganger.

Aan het exterieur zijn de wijzigingen zeer subtiel gehouden. De achterspoiler is groter en anders vorm gegeven, de LED achterlichten kregen een iets andere vorm zoals we al zagen bij de eerdere 997-modellen, nieuwe bi-xenon koplampen en aangepaste luchtinlaten in de voorbumper. Onze Duitse vrienden mogen straks € 116.947 aftikken voor de GT3, voor ons Nederlanders komen er dus nog even wat belastingen bij… *zucht*

porsche-911-gt3Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.