RUF toont nieuwe eRUF Greenster

ERUF

Porsche tuner RUF laat op de autoshow van Geneve een nieuwe versie zien van hun eRUF; de elektrische Greenster!

RUF en Siemens hebben samen een auto ontwikkeld die volledig elektrisch is. Aangezien hij de naam RUF mag dragen staat voor ‘serious business’. 368 pk en 950 Nm aan koppel. Dat zijn de cijfers van de eRUF. De range van de accu’s is ongeveer 250 kilometer die met een grotere accu kan worden uitgebreid naar 320 km. De topsnelheid ligt op 250 km/u en 0-100 gaat in 5 seconden. Knap!  1. 1 reactie op “RUF toont nieuwe eRUF Greenster”

  2. Door Coubie74 op mrt 8, 2009 | Reply

    Leuk retro-design met moderne techniek.
    Weet iemand al of deze auto werkelijk op de markt komt en, zo ja, voor welke prijs ?

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.