Matte Mirage GT van Gemballa

mirage-matt

Sinds 2006 tuned Gemballa standaard Porsche Carrera GT’s, daarmee zijn zij waarschijnlijk de grootste GT tuner ter wereld. Dit keer komen ze met een speciale matte uitvoering van de Mirage GT.

Sommige van Gemballa’s GT’s hebben een dikke 750pk, maar de eigenaren van een Matt Edition moeten genoegen nemen zo’n 670 pk. Dat is nog steeds ongeveer 50 pk meer dan de standaard Carrera GT.

mirage-matt-2

Volgens Gemballa duurt het spintje naar de 100 km/h 3,7 seconden, en zit hij op de 200 km/h in slechts 9,7 seconden. Beide cijfers liggen twee tienden van een seconde lager dan standaard, de topsnelheid is verhoogd naar 335 km/h. En dat is best hard.

mirage-matt-3

Verder heeft de Matt Edition veel blootgestelde carbon accenten en een black-on-black kleurenschema met een opvallend blauw interieur. Ook is er een hydraulische coilover kit toegvoegd die de handling nog verder moet verbeteren en die helpt bij het rijden over drempels e.d.

Wij vinden hem gaaf, heel gaaf!

mirage-matt-4

bron: motorauthority


  1. 3 reacties op “Matte Mirage GT van Gemballa”

  2. Door Melvin19 op jul 10, 2009 | Reply

    deze getunde CGT was al lelijk en nu maken ze hem nog lelijker šŸ™

  3. Door Jeroen-m op jul 17, 2009 | Reply

    Vind de standaart Carrera GT al superdik! en al heerlijk klinken, moet je nagaan hoe deze moet klinken!!!. vind het interieur alleen niet zo geslaagd.

  1. 1 Trackback(s)

  2. aug 2, 2009: Porsche-Blog.nl » Blog Archive » Welke kleur miste we nog?

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.