9ff Panamera Turbo

9ff-porsche-panamera-turbo

9ff laat de eerste performance-pakketten gelijktijdig met de invoering van de Porsche-Panamera zien. 9ff biedt ook een bodykit voor de geheel nieuwe sport limousine.

9ff, de specialist voor turbo-motoren biedt Turbo-performance-pakketten voor de nieuwe Panamera van 550 PK tot aan 650 PK ! Bovendien biedt het bedrijf voor de eerste keer een bodykit aan, die de toegevoegde kracht uitstraalt.

De bodykit bevat een nieuwe voorbumper in 9ff-design met een geoptimaliseerde airflow, een nieuwe voorspoiler voor betere prestaties op top snelheid, een nieuwe achterbumper met een grotere diffuser in combinatie met 4 ronde uitlaten en nieuwe ontworpen zijskirts.

9ff-panamera-5-24

De performance-pakketten beginnen met de 9ff PT-55, waarbij men met een ECU upgrade en 9ff luchtfilters 550 PK en een koppel van 760Nm bereikt. Het volgende niveau is de 9ff PT-60, dat leidt tot 600 PK en een koppel van 800 NM voor de sportievere 9ff Panamera klanten. Bij de verandering hoort een  9ff sportuitlaatsysteem met katalysatoren voor het typische 9ff turbo uitlaatgeluid en betere prestaties.

De recente top van de 9ff Panamera conversies is de 9ff PT-65, 650 PK, een koppel van 850 NM en prestaties gelijk aan supersportscars.

9Ff PT-65 krijgt een 9ff sportluchtfilter, 9ff ECU, 9ff sportuitlaatsysteem, nieuwe 9ff PT-65 turbochargers en een nieuwe motorkap met luchtopeningen voor vermindering van de hitte in het motorgeddeelte.

9ff-panamera-4-24

9ff biedt ook nieuwe 22 inch velgen voor de 9ff Panamera Turbo. Het ontwerp van de bekende 9ff-velg is aangepast aan het nieuwe luxe sportvoertuig.

Er is ook een nieuw interieur-ontwerp beschikbaar op de 9ff. De klant kunt kiezen tussen nieuwe materialen, nieuwe kleuren en verschillede designs. Het ontwerp van het interieur wordt op verzoek aangepast. Er zijn bijna geen grenzen in het wijzigen van de binnenkant.

bron: germancarscene


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.