TechArt power kit voor Porsche Panamera Turbo

techart_porsche_panamera_turbo

TechArt heeft hun power kit (TA 070/T1) voor de Porsche Panamera Turbo gelanceerd. Met één druk op knop krijgt de Panamera een vermogen-boost van 80 pk waarmee het totaal uitkomt op 580 pk en 830 nm koppel.

TechArt lanceerde eerder dit jaar verschillende upgrades voor de Panamera, deze hadden echter alleen invloed op het exterieur. Maar met deze power kit is de Porsche Panamera Turbo dus net zo snel als hij er uitziet. De sprint van 0 naar 100 km/u is gedaan in slechts 3.8 seconden, 0 naar 200 km/u wordt bereikt in 12.5 seconden en de topsnelheid bedraagt 315 km/u.

De power kit is vanaf augustus verkrijgbaar en klanten krijgen 2 jaar garantie.

techart_porsche_panamera_turbo2Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.