Larson Auto Design Porsche Panamera R programma

larson-design-panamera

Larson Auto Design heeft hun programma voor de Porsche Panamera onthuld genaamd het Panamera-R Aerosystem. De bodykit is volledig gemaakt van koolstofvezel en zorgt naast een sportieve look ook voor meer stabiliteit op hoge snelheid en een betere luchtstroom onder de auto.

Onder de voorbumper zit een subtiele lip a.k.a. splitter die helpt de voorkant van de auto naar beneden te duwen op hoge snelheid, daarnaast heeft de bumper meer sleuven die de koeling ten goede komen. De achterbumper en de daar aanwezige diffuser zorgen juist voor de nodige stabiliteit op hoge snelheid, om de achterkant tegelijk wat agressiever te maken heeft Larson Design de uitlaten groter gemaakt.

larson-design-panamera
larson-design-panameraJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.