Nieuw: de zeer fraaie Porsche Design P’9530 smartphone

pd_p9530-2

Porsche Design introduceert een zéér fraaie smartphone met de naam P’9530. De telefoon is volledig gefabriceerd uit aluminium en heeft een groot touchscreen gemaakt van glas.

Grappig detail aan de P’9530; de speaker is uit het zicht geplaatst en zit tussen het glazen scherm en de aluminum behuizing. Dit is natuurlijk om het design zo strak mogelijk te houden, maar dit komt ook het geluid ten goede. Onderaan het scherm zit een langwerpige knop voor het home scherm en de navigatie. Aan de linkerzijde zitten twee aluminium knopjes voor het volume.

Een knopje om snel naar de videocamera te gaan is aan de rechterkant geplaatst. Deze camera maakt 5MP foto’s en kan video opnemen in 720p HD kwaliteit. Ook kun je er 3D video’s en foto’s mee schieten. Voor in minder belichte situaties zit er uiteraard ook een LED flits op.

Verder heeft de P’9530 een 3,5mm audio jack voor je koptelefoontjes en er zit een sleep button aan de bovenzijde. Een zeer high tech telefoon dus, leuk als sinterklaas/kerst cadeau!

porsche_mobile3
porsche_mobile5
pd_p9530 1. 1 reactie op “Nieuw: de zeer fraaie Porsche Design P’9530 smartphone”

 2. Door F.G op nov 21, 2010 | Reply

  Waarom lijken de telefoons tegenwoordig
  zo op de iPhone… Samsung maakt er, maar met een
  Hele slechte software. Ik heb de Software nog nooit
  Van zo’n Porsche-Designtelefoon gezien.
  Wel fraai die phone.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.