Leuk als kerstcadeau: mini Porsche 356 Speedster

mini-356

Pocket Classics komt met een leuk cadeau voor kerst: een mini Porsche 356 Speedster. In eerste instantie bedoelt voor de jongere Porsche-fans onder ons, maar wij volwassenen hebben een goed excuus er ook eentje te willen. Er zit namelijk een 110cc bezinemotortje in.

En met dat motortje haalt deze mini 356 een topsnelheid van ruim 74 km/u, best pittig. Elke auto wordt met de hand gemaakt en neemt 450 werkuren in beslag. Er is ook een elektrische versie verkrijgbaar. Deze haalt een topsnelheid van 22 km/u en doet er een uur over om volledig op te laden.

Er zijn ook andere modellen beschikbaar zoals een Mercedes 300 SL, Jaguar E-Type en een Jeep. Voor meer informatie check www.pocketclassics.co.uk.

mini-356Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.