Jerry Seinfeld verkoopt zijn Porsche Carrera GT

cgt-seinfeldDe acteur en komiek Jerry Seinfeld staat bekend als een Porsche-liefhebber en verzamelaar. Hij verkoopt nu echter zijn Porsche Carrera GT uit ’04 met maar 3176 mijlen op de teller. Het is niet bekend waarom hij de auto verkoopt, maar het is wel een buitenkans voor degenen die het zich kunnen veroorloven om zo’n zeldzame auto te kunnen kopen. Er zijn namelijk maar 1200 CGT’s gebouwd, waarvan de helft in de VS rijdt.

De verkoper van de auto heeft het eigendomscertificaat dat bewijst dat Jerry Seinfeld de eigenaar was. Eén van de bekende mensen die zich eigenaar kan (of kon) noemen van de Porsche Carrera GT net zoals Jay Leno, Christiaan Albers, Ralph Lauren en Tiger Woods. Maar bij dit soort auto’s zal meer de auto zelf dan de voorgaande eigenaar de doorslag geven voor de verkoop.

Deze Carrera GT is zwart met grijs interieur en schijnt in een uitzonderlijk goede staat te zijn. De advertentie met meer foto’s staat hier. De prijs staat echter niet vermeldt.

cgt-seinfeld2Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.