Te koop: gecrashte Porsche Carrera GT

cgt-crash

Op het web staat nu wel een hele opmerkelijke schadeauto te koop… Ongeveer een maand geleden crashte deze Nederlandse Porsche Carrera GT op het Rotterdamse Terbregseplein. De auto was eigendom van Michel Perridon, CEO van het bedrijf Trust dat computer accessoires produceert. De auto staat nu te koop bij Dussen Auto’s te Dussen.

De uit 2004 afkomstige Carrera GT heeft slechts 10.586 kilometer op de klok staan en wordt geleverd met alle boekjes en beide sleutels. Hopelijk is er een nieuwe eigenaar voor deze exclusieve Porsche die hem weer tot nieuw weet op te knappen zodat we hem weer kunnen verwelkomen op de Nederlandse snelwegen.

cgt-crash
cgt-crash
cgt-crash  1. 1 reactie op “Te koop: gecrashte Porsche Carrera GT”

  2. Door autofinanciering op feb 25, 2011 | Reply

    Pijnlijke beelden.

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.