Video: de vernieuwde 2011 Porsche 911 GT3 Cup

2011-gt3cup

Hierbij een video van Porsche’s vernieuwde 911 GT3 Cup die komend seizoen in de Carrera Cup GB zal worden ingezet. De 2011 GT3 Cup maakt gebruik van de motor uit de GT3 RS en krijgt daardoor een extra 30 pk meer ten opzichte van de vorige GT3 Cup. Daarmee komt het totaal aantal pk’s op 450 stuks. Maar dat is niet alles.

De 2011 versie krijgt veel aërodynamische verbeteringen, zoals bijvoorbeeld de splitter. Die zorgt voor aanzienlijk meer downforce zodat de voorzijde van de auto beter op weg blijft plakken. De voorbumper samen met de luchtinlaten zijn een stuk breder, net als de ophanging. Verder krijgen de schokdempers een andere race-setting en wordt er een bredere achterspoiler geplaatst.

In totaal is de wagen een stuk agressiever en leent hij zich beter voor tuning, volgens Porsche.

video:


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.