Porsche overweegt nieuwe sportauto met middenmotor

mid-motor-supercar

Volgens geruchten is Porsche bezig met een nieuwe supercar die de strijd aan moet gaan met Ferrari, McLaren en Lamborghini. Het schijnt dat Porsche wacht op goedkeuring van moederbedrijf Volkswagen.

Dit nieuwe model zal geen gelimiteerde auto zijn zoals de 918 Spyder, maar een gewoon productiemodel die beschikbaar moet komen als coupé en cabriolet. Hij wordt gepositioneerd boven de 911, maar nog onder de 918 Spyder.

Porsche CEO Mathias Müller zei het volgende: “We’re looking to extend the range. We’ve got an idea to do another mid-engined model. We’re thinking above the 911 but below the 918 Spyder. We have ideas on styling and design, which we will continue to develop in the coming months. We’ll also evaluate the economic side and then decide.”Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.