Porsche Boxster Spyder @ AutoRai 2011

autorai-2011-boxster-preview

Naast de Porsche Cayman R stond er nog een ander lichtgewicht op de Porsche-stand, namelijk de Porsche Boxster Spyder.

Met een gewicht van slechts 1.275 kg is de Spyder het lichtste model van het gehele scala van Porsche’s. De Spyder beschikt over een 3,4 liter zescilinder middenmotor met Direct Fuel Injection. Hij levert hiermee 320 pk, dat is 10 pk meer dan de Boxster S.

Als de Spyder is uitgerust met PDK en het Sport Chrono Pakket kan hij, met behulp van Launch Control, accelereren vanuit stilstand naar 100 km/h in 4,8 seconden. Met PDK is het brandstofverbruik slechts 9,3 liter op 100 kilometer. De topsnelheid bedraagt 267 km/h. Porsche vraagt voor de Boxster Spyder 88.900 euro.

Porsche Boxster Spyder @ AutoRai 2011 gallery:
[nggallery id=76]


Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.