Tweede race Porsche Mobil 1 Supercup

supercup-22mei

Vandaag is de tweede race van de Porsche Mobil 1 Supercup verreden op het Circuit van Barcelona in Spanje. In deze race heeft de Brit Sean Edwards goede zaken gedaan. Hij behaalde gisteren al de pole-position tijdens de kwalificatie en reed vandaag vanaf deze eerste startplaats met zijn Porsche van het Abu Dabhi-team naar de overwinning. Met deze zege komt hij na de eerste twee races van dit seizoen meteen aan de leiding van het tussenklassement van deze race-klasse.

De Nederlanders speelden helaas tijdens deze race geen rol van betekenis. Jeroen Bleekemolen eindigde op een vijfde plek op ruim 13 seconden achter de winnaar en Patrick Huisman en Sebastiaan Bleekemolen finishte respectievelijk op de tiende en twaalfde plaats.

De volgende race zal op 29 mei plaatsvinden op het historische stratencircuit van Monaco.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.