Nieuw kompas-horloge van Porsche Design

compass-watch

De mensen van Porsche Design komen met een nogal opmerkelijk horloge. Namelijk eentje met niet één, maar twee klokjes. Het bovenliggende klokje laat gewoon de tijd zien, maar daaronder zit een kompas. Het hele horloge is zwart gekleurd en de kast is gemaakt van titanium. Het ontwerp is heel simpel en minimalistisch – de plaatjes zijn zwart en wit gekleurd met daarop in dezelfde kleuren de markeringen. Daarboven draait een rode wijzer, dat dan weer wel.

Het horloge is waterbestendig tot een diepte van 50 meter, en bovenop de kast ligt saffierglas. Dit soort glas is harder dan normaal glas en is ook krasbestendig. De prijs van het klokje is nog niet bekend, maar dit zal ongetwijfeld een zeer hoog bedrag zijn aangezien er slechts 911 stuks van gemaakt worden.

compass-watch2Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.