RUF doet mee in elektrische rally met eRUF Coupé’s

eruf-rally

Porsche-tuner RUF heeft meegedaan aan de e-miglia met twee eRUF Coupé’s. De e-miglia is eerste ‘stille en schone’ rally voor auto’s die alleen een elektrische aandrijving hebben.

De rally gaat door prachtige landschappen en alle elektrische voertuigen met 2, 3 of 4 wielen mogen deelnemen. Deze 2011 editie van de e-miglia ging vanuit Munchen naar St. Moritz, via Mittersill en Bolzano. De rally moest binnen 4 dagen door de deelnemers worden afgelegd.

De twee eRUF Coupé’s wisten de route zonder enige technische problemen af te leggen. Maar de evenement-managers hadden een laad-systeem verzorgd dat zorgde voor veel problemen en moeilijkheden wat de deelnemers vertraging opleverde. Niet zo ernstig dus – laten we zeggen: een leermoment.

Elektrische mobiliteit is zoals we weten momenteel helemaal hot. En niet alleen RUF bouwt elektrische Porsche’s, ook Porsche zelf met natuurlijk de Boxster E.

Klik HIER voor meer informatie over de e-miglia.Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.