Nieuwe spy shots Porsche Cayenne Turbo S

2012-cayturbos

De aankomende Porsche Cayenne Turbo S is gespot met vrijwel geen camouflage en laat daardoor enkele opvallende dingen zien.

De Turbo S werd gespot op en nabij de Nurburgring in Duitsland waar de Porsche-testrijders de laatste testen met de Über-SUV doen.

Aan het uiterlijk van de Turbo S worden slechts kleine wijzigingen doorgevoerd t.o.v. de reguliere Turbo. Zo zien we iets andere side skirts (betere aërodynamica), en wat vooral opvalt is het rechthoekige paneel dat onder de diffuser hangt. Wat dit precies is weten we niet, maar ook dit zal met verbeterde aërodynamica te maken hebben.

De Cayenne Turbo S zou zijn ‘S’ niet waardig zijn als hij ook niet meer kracht onder de motorkap had. Uiteraard heeft ‘ie dat wel – het vermogen stijgt van 500 naar 540 pk, en het koppel neemt toe tot 750 Nm koppel. Dit zijn nog geen officiële cijfers, maar naar verwachting zullen deze hier niet ver, of niet, vanaf liggen. Begin 2012 kunnen we de Turbo S verwachten.

2012-cayturbos
2012-cayturbos
2012-cayturbos
2012-cayturbos
2012-cayturbosJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.