Nederlandse nuchterheid in ALMS

bleekemolen-wiel

Tijdens de kwalificatie van de ALMS was het linkervoorwiel van de Porsche van Jeroen Bleekemolen niet goed vastgezet. Hij raakte deze dan ook kwijt in de outlap. Jeroen Bleekemolen stopte, haalde het verloren wiel op en reed terug naar de pits op drie wielen.

Dit was mede mogelijk doordat de motor en dus het gewicht van de Porsche achterin licht. Zonder al te veel schade kwam hij terug bij het Black Swan Racingteam, werd het wiel er weer ondergezet en lukte het Jeroen Bleekemolen vervolgens ook nog om de pole position te veroveren. Afwachten of ook de overwinning behaald kan worden. De beelden van het voorval zijn hieronder te zien!

video:


  1. 1 reactie op “Nederlandse nuchterheid in ALMS”

  2. Door Martin op sep 5, 2011 | Reply

    Wat een koning, die Bleekemolen!

Je moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.