Porsche Panamera PD 970 door Prior Design

panamera-prior

Het Duitse Prior Design heeft zichzelf gestort op een van de meest populaire auto’s in tuning-land: de Porsche Panamera.

Prior Design noemt hun aangepakte Panamera de ‘PD 970’ en hebben de auto subtiel aangepakt, zowel boven- als onderhuids. Bovenhuids heeft de PD 970 een nieuwe voorbumper lip, iets aangepaste koplampen, andere luchtinlaten in de voorbumper, een diffuser en natuurlijk een andere set velgen met een zwart hart.

Wat er precies onder de motorkap heeft plaatsgevonden is niet bekend, maar in ieder geval niet veel bijzonders. Voor extreme power en snelheid kun je dus beter gaan voor een Panamera van TopCar, maar voor ‘gewoon’ een lichtelijk aangepakte Panamera ben je bij Prior Design aan het juiste adres.

panamera-prior
panamera-prior
panamera-priorJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.