Project Kahn komt met de Porsche Cayenne Vesuvius

kahn-vesuvius

Project Kahn staat bekend om haar subtiele tuning. Maar met hun onlangs onthulde ‘Vesuvius kit’ voor de Porsche Cayenne is niets minder waar.

De Vesuvius kit omvat een zeer dikke wide body kit die op een of andere manier nog goed ‘wegsmelt’ dankzij de witte kleur van de auto. Vooraan zien we horizontale en verticale LED’jes, achterop twee spoilers en natuurlijk de speciale Kahn velgen. Ook pakt Kahn het interieur aan, en alleen daar zijn de allerbeste materialen goed genoeg.

De Porsche Cayenne Diesel, waarvoor de kit in eerste instantie wordt gemaakt, wordt aangedreven door een 3.0 liter V6 diesel motor met 240 pk en 550 Nm koppel. De topsnelheid ligt op 218 km/u and en de 0 naar 100 km/u sprint wordt afgelegd in 7,8 seconden. Opzich nette cijfers, maar Kahn vertelde op de IAA in Frankfurt deze week dat ze ‘monsterlijke’ upgrades in de pijplijn hebben zitten.

kahn-vesuvius
kahn-vesuvius
kahn-vesuvius
kahn-vesuviusJe moet ingelogd zijn Ingelogd om een reactie te plaatsen.